گوشت گوسفندهای کنیا در بازار ایران
پس از سفر رییس جمهور به قاره آفریقا، نخستین حموله گوشت گرم گوسفندی از کنیا به ایران ارسال شد. این اقدام پس از مذاکرات و امضای قرارداد با کنیا صورت گرفت. قبل از سفر رییس جمهور، هیچ روابط تجاری در زمینه مواد غذایی با منطقه آفریقا وجود نداشت. در حال حاضر، در منطقه “نایروک” در […]
پس از سفر رییس جمهور به قاره آفریقا، نخستین حموله گوشت گرم گوسفندی از کنیا به ایران ارسال شد. این اقدام پس از مذاکرات و امضای قرارداد با کنیا صورت گرفت.
قبل از سفر رییس جمهور، هیچ روابط تجاری در زمینه مواد غذایی با منطقه آفریقا وجود نداشت.
در حال حاضر، در منطقه “نایروک” در یکی از ایالات کنیا، حدود ۲ هزار راس گوسفند در قرنطینه قرار دارند و آماده کشتار هستند. در این زمینه، تمامی پروتکلها و آزمایشهای لازم انجام شده است.
دامپزشکان ایرانی با همکاری دامپزشکی کنیا توانستهاند تمامی گوسفندان را پلاک کوبی کنند و کارشناسان امیدوارند گوشت گرم گوسفندی با کیفیت وارد کشور شود.
سفیر ایران در کنیا، جعفر برمکی، اعلام کرد: نخستین حموله گوشت گرم گوسفندی از کنیا به ایران ارسال شده است.
گوسفندان قره گل، که بیش از ۲۵ سال پیش وارد کنیا شدند، گونه غالب گوسفندی در این کشور هستند.
گوشت قرمز همواره به عنوان یکی از اساسیترین مواد غذایی در سفره ایرانیان شناخته شده است و دارای ارزش غذایی بالا است. با این حال، به دلیل نیاز مصرفکنندگان، کشور همواره به سمت واردات گوشت قرمز میرود و در ده سال گذشته میانگیناً ۱۰۰ هزار تن گوشت قرمز وارد کشور شده است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید