خبر تامین شدت نیاز صنایع دارویی در 27 پتروشیمی کشور
به گزارش اقتصاد تایم در آیین گشایش نمایشگاه بینالمللی فارمکس خاورمیانه، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، به مناسبت ششادهگی صنعت پتروشیمی که در هشتم دیماه امسال ۶۰ ساله میشود، تأکید کرد: سیاستهای وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به منظور تأمین نیازهای صنایع مختلف، به ویژه صنایع دارویی، انجام میشود و همکاریهای […]
به گزارش اقتصاد تایم
در آیین گشایش نمایشگاه بینالمللی فارمکس خاورمیانه، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، به مناسبت ششادهگی صنعت پتروشیمی که در هشتم دیماه امسال ۶۰ ساله میشود، تأکید کرد: سیاستهای وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به منظور تأمین نیازهای صنایع مختلف، به ویژه صنایع دارویی، انجام میشود و همکاریهای موفق با مراکز علمی و پژوهشی به منظور تحقق استقلال دارویی و پزشکی انجام شده است.
وی افزود: در حال حاضر، بخش قابل توجهی از صادرات غیرنفتی کشور از طریق شرکتهای پتروشیمی انجام میشود و با افزایش تقاضا برای محصولات پتروشیمی در جهان، صنعت پتروشیمی ایران نیز در مسیر توسعه و متنوعسازی تولید قرار دارد.
شاهمیرزایی بیان کرد: صنعت پتروشیمی به سمت تکمیل زنجیره ارزش حرکت میکند و اگر تبدیل محصولات خام به محصولات نهایی انجام شود، این عمل تاثیر مثبتی بر تأمین نیازهای داخلی، افزایش صادرات و تأمین ارز کشور خواهد داشت.
او تأکید کرد: زیرساختهای تولیدی در زنجیره تأمین دارو به عنوان شاخصی اساسی در توسعه و سلامت کشور میتوانند مهم باشند و دسترسی به مواد اولیه در تولید مواد شیمیایی، به ویژه در صنعت داروسازی، بسیار مهم است.
شاهمیرزایی افزود: مواد اولیه دارو از منابع مختلفی مانند پتروشیمی، زیست فناوری، گیاهی و فرآوردههای انسانی تأمین میشود.
او توضیح داد: مواد مهمی مانند متانول، اسید استیک، کاستیک، تولوئن و آمونیاک که توسط شرکتهای پتروشیمی تولید میشوند، به عنوان مهمترین مواد پایه در صنایع داروسازی به کار میروند.
شاهمیرزایی با اشاره به اعلام نیازهای سندیکای دارویی کشور، افزود: ۲۱ محصول پایه پتروشیمی توسط ۲۷ مجتمع پتروشیمی تأمین میشود و در حال حاضر، شرکتهای پتروشیمی نقش مهمی در صادرات غیرنفتی کشور ایفا میکنند.
وی به اهمیت تکمیل زنجیره ارزش در صنعت پتروشیمی ایران اشاره کرد و گفت: تمرکز این صنعت بر روی تولید محصولات نهایی و افزودن ارزش به محصولات است و شرکتهای پژوهش و فناوری پتروشیمی، پژوهشگاه صنعت نفت، پارکهای فناوری و مراکز علمی دانشگاهی نقشآفرین در این زمینه بودهاند.
وی افزود: همه کاتالیستهای استفاده شده در صنعت پتروشیمی تا پایان دولت سیزدهم به کاتالیستهای داخلی تبدیل خواهند شد و ما ایرانیها با انتخاب هدفهای بلندمدت خود، به همراه تلاشهای کارآفرینانه و دانشافزایانه، صنعت پتروشیمی را تقویت و توسعه دادهایم.
شاهمیرزایی از توجه کشور به تولید داخلی تجهیزات صنعت پتروشیمی و نقش مهم سازندگان داخلی در این زمینه نیز یاد کرد و افزود: کمپ
رسورها و اکسترودرهای داخلیسازی شده در صنعت پتروشیمی ایران، به قدری کیفیت دارند که کشورهای دیگر نیز به خرید آنها علاقهمند هستند.
او به تدوین سند تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی ایران و تعریف طرحهای توسعهای در این زمینه اشاره کرد و گفت: با توجه به بیش از ۱۰۰ طرح توسعهای در حوزه پتروشیمی، شرکت ملی صنایع پتروشیمی آماده حمایت از سرمایهگذاران در این زمینه است.
او ادامه داد: طرحهای توسعهای در مناطق مختلف کشور، به ویژه قطبهای مکران، عسلویه، ماهشهر، جاسک و منطقه انرژیبر پارسیان در دست اجرا هستند و طرحهای دیگری نیز در مناطقی مانند خط لوله اتیلن غرب و غرب کشور در نظر گرفته شده است.
شاهمیرزایی اختتامیهاش را به این تأکید ختم کرد که ایران با دارا بودن دانشمندان و نوآوران برجسته، به توانایی تولید محصولات پتروشیمی با کیفیت جهانی دست پیدا کرده است و تمامی علاقمندان به سرمایهگذاری در این صنعت دعوت میشوند. او همچنین تصریح کرد که شرکت ملی صنایع پتروشیمی آماده حمایت و همکاری با سرمایهگذاران در طرحهای توسعهای است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید